Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το ΠΤ Κεντροδυτικής Μακεδονίας

20Μαρ15:0020:00Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το ΠΤ Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Event Details

Το 4ο  ΠΤ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών-Φοροτεχνικών διοργανώνει Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα:

 «ΟΙ ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΩΡΑΡΙΟ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από το 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας & θα έχει διάρκεια 5 ώρες.

Χρόνος διεξαγωγής: Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Ώρες διεξαγωγής: 15:00– 20:00

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Πέτρος  Γ.  Ραπανάκης, Οικονομολόγος πτυχιούχος ΑΒΣΠ – Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας  &  ανθρώπινου δυναμικού, Συγγραφέας.

 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: 

  1. Τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος.
  2. Οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης).
  3. Τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι να προσκομίσουν στο e-mail oee4pt@oe-e.gr, με την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι 19 Μαρτίου 2023, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να απαλλαγούν από την υποχρέωση της ταμειακής τακτοποίησης.

Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι 19 Μαρτίου 2023, η αίτηση του δε θα λαμβάνεται υπόψη.

Λήξη υποβολής συμμετοχών, Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00μ.μ.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν μόνο ηλεκτρονικά.

Σε όσους έχουν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής, θα τους  σταλεί πρόσκληση την Κυριακή 19/03/23 έως τις 20:00μ.μ., από  το ePrecence με linkμε το 1ο link θα ενεργοποιήσουν το λογαριασμό τους μέσω των κωδικών τους στο TaxisNetέπειτα θα κατεβάσουν την εφαρμογή του zoom στον υπολογιστή / κινητό τους (εάν δεν την έχουν) και την ημέρα της εκδήλωσης θα μπουν από το 2ο link να παρακολουθήσουν την εκδήλωση με κλειστό μικρόφωνο και κλειστή κάμερα. Σε περίπτωση που θελήσουν να παρέμβουν θα στείλουν μήνυμα στο chat της εφαρμογής.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δεν θα υπάρχει τεχνική υποστήριξη από το ΟΕΕ.

 ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΤΗΣΤΕ εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του 4ου ΠΤ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, στο emailoee4pt@oee.grκαι στο τηλέφωνο 23310 29111, μέχρι την 20/03/23 και ώρα 10:00π.μ.

more

Time

(Δευτερα) 15:00 - 20:00(GMT+02:00)

Back to Top
Close