Χρήσιμο Υλικό για το νόμο του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού

Υπηρεσία Ενημέρωσης για Εξωδικαστικό Μηχανισμό και Νόμο Κατσέλη

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών προς τα μέλη του, οικονομολόγους και λογιστές – φοροτεχνικούς, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, εξειδικευμένοι δικηγόροι θα παρέχουν απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν σε θέματα σχετικά με τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών (Ν. 4469/2017)και τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά – Νόμος Κατσέλη (Ν. 3869/2010, όπως ισχύει).

Η επικοινωνία και η υποβολή ερωτημάτων θα γίνεται ηλεκτρονικά στις ακόλουθες διευθύνσεις:

exodikastikos@oe-e.gr

nomoskatseli@oe-e.gr

Οι απαντήσεις θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στα πρόσωπα, που υπέβαλαν τα σχετικά ερωτήματα και θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ προς ενημέρωση όλων και αποφυγή υποβολής ταυτόσημων ερωτημάτων.

Ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας, δήλωσε σχετικά: «Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία επιδιώκουμε να παρέχουμε νομική συνδρομή, με τη βοήθεια εξειδικευμένων επί των συγκεκριμένων θεμάτων δικηγόρων, ώστε να βοηθήσουμε τους οικονομολόγους και λογιστές – φοροτεχνικούς να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες υποχρεώσεις, που απορρέουν από την άσκηση των καθηκόντων τους σχετικά με τις διατάξεις των Νόμων, για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Στόχος της Κεντρικής Διοίκησης του ΟΕΕ είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στον συνάδελφο και ταυτόχρονα να προχωρούν με τη συνδρομή μας διαδικασίες, που βοηθούν τους πελάτες τους και την οικονομία».