Σεμινάριο Διαχείρισης Κεφαλαίων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

 
 
Η κατανόηση και η αποτελεσματική διαχείριση κεφαλαίων αποτελεί θεμελιώδη δεξιότητα στον σημερινό πολύπλοκο οικονομικό κόσμο.
 
Σε αυτό το πλαίσιο, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής συνεργάζεται με μια επιφανή εταιρεία Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και από κοινού σας προσκαλούν σε ένα σεμινάριο που στοχεύει να σας εξοπλίσει με βασικές γνώσεις και δεξιότητες στην διαχείριση κεφαλαίων, ενισχύοντας παράλληλα την οικονομική σας ανεξαρτησία και ευημερία.
 
Μέσα από αυτήν την εκπαιδευτική εμπειρία, θα μάθετε πώς να αξιολογείτε επενδυτικές ευκαιρίες, να αντιμετωπίζετε οικονομικούς κινδύνους και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τα κεφάλαιά σας.
 
Η συνεργασία του Πανεπιστημίου με την εταιρεία Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών συνθέτει μια πλούσια εκπαιδευτική προσέγγιση που συνδυάζει θεωρητικές γνώσεις με πρακτική εφαρμογή.
 
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα λάβετε πιστοποίηση ως “Διαχειριστής Κεφαλαίων”, αναβαθμίζοντας το επαγγελματικό σας προφίλ και διακρίνοντας τον εαυτό σας στην αγορά εργασίας.
 
Παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες: https://sfkgroup.eu/applied-capital-management-el/.
 
Για εγγραφές που ολοκληρώνονται έως τις 19.01.2024, προσφέρεται ειδική έκπτωση 25% στα δίδακτρα.
 
Ενθαρρύνουμε όλα τα μέλη να εκμεταλλευτούν αυτήν την πολύτιμη εκπαιδευτική ευκαιρία και να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην οικονομική και επαγγελματική τους εξασφάλιση.