Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το 10ο ΠΤ Βορειοδυτικής Πελοποννήσου- Πάτρα

Το 10ο ΠΤ Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, στο πλαίσιο διαρκούς ενημέρωσης – επιμόρφωσης των μελών του και των λογιστών-φοροτεχνικών, διοργανώνει στην Πάτρα ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα:

«ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν.4601/19 και ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕΜΗ. ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ και ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στην Συνεδριακή Αίθουσα του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας (Πλατεία Γεωργίου Α΄ 25, 1ος όροφος) και θα έχει διάρκεια  5 ώρες.

Χρόνος διεξαγωγής: Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

΄Ωρες διεξαγωγής: 09:30 έως 14:30

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι o κ. Γεράσιμος Γεωργόπουλος,  Προϊστάμενος  Τμήματος Θεσμικών Ρυθμίσεων Εταιρειών, Δ/νση Εταιρειών – Υπουργείο Ανάπτυξης

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  1. Τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος,
  2. Οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης),
  3. Τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι να προσκομίσουν στο 10ο ΠΤ Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας με την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης από Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 έως και Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να απαλλαγούν από την υποχρέωση της ταμειακής τακτοποίησης.

Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου  2023, η αίτηση του δε θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η αίτηση συμμετοχής θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο e-mail του 10ου ΠΤ oee10pt@oe-e.gr .

Έντυπο αίτησης διατίθεται εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2610 221645.