Λαμία, 15 Φεβρουαρίου 2023

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης των μελών, λογιστών – φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των πόρων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Η δέκατη πέμπτη, κατά σειρά, εκδήλωση που συνδιοργανώνουν πραγματοποιήθηκε στην Λαμία, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023, στις 15:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

Ομιλητές ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Εισαγωγική τοποθέτηση έκανε ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Βογιατζής, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Ευθύμιος Καραΐσκος και ο Πρόεδρος του 8ου Π.Τ. ΟΕΕ, Σπυρίδων Βογιατζής. Τον συντονισμό ανέλαβε η δημοσιογράφος, Βίκυ Κοτσιμπού.


Φωτογραφικό Υλικό


Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.