Σεμινάριο από το Π.Τ. Κεντροδυτικής Μακεδονίας

18Απρ16:3020:30Σεμινάριο από το Π.Τ. Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Event Details

Προσοχή! Νέα ημερομηνία: Σας γνωρίζουμε ότι, το σεμινάριο που είχε προγραμματιστεί από το 4ο Π.Τ. Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Ο.Ε.Ε. για τις 11/4/2022 και αναβλήθηκε λόγω ασθένειας του εισηγητή, θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 18/04/22 τις ίδιες ώρες, 16:30 – 20:30.

Το 4ο  Π.Τ. ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών- Φοροτεχνικών διοργανώνει στη Βέροια Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα:

  • 2022 ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
  • Φορολογικό τοπίο 2022 με όλες τις αλλαγές,
  • Φορολογικές δηλώσεις – Ανάλυση των εντύπων με πρακτικές ασκήσεις,
  • Αφορολόγητα έσοδα – αποζημιώσεις και ενισχύσεις 2021 – Λογιστική και φορολογική μεταχείριση

Στο τέλος του σεμιναρίου θα ακολουθήσουν οι σχετικές ερωτήσεις και απαντήσεις.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από το 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας και θα έχει διάρκεια 4 ώρες.

Χρόνος διεξαγωγής: Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Ώρες διεξαγωγής: 16:30-20:30

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Γεώργιος Χριστόπουλος, Φοροτεχνικός – Οικονομολόγος, Συγγραφέας Βοηθημάτων επιστημονικός συνεργάτης του Taxheaven – μέλος της «Μental Group Γ. Χριστόπουλος & Συνεργάτες», τ. Καθηγητής ΤΕΙ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  1. Τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος.
  2. Οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης).
  3. Τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι να προσκομίσουν με e-mail στο 4ο Π.Τ. ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, με την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να απαλλαγούν από την υποχρέωση της ταμειακής τακτοποίησης.

Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, η αίτηση του δε θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Λόγω της ηλεκτρονικής φύσης του σεμιναρίου ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν μόνο ηλεκτρονικά.

Σε όσους υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, την ημέρα του σεμιναρίου (Δευτέρα 11 Απριλίου 2022) θα αποσταλεί με e-mail το link για να συνδεθούν στην on-line πλατφόρμα.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ή μεταβείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_Ll7aqgedQ3C8uYCetMG_2g

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του 4ου Π.Τ. ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  στο oee4pt@oe-e.gr ή στο τηλέφωνο  23310 29111.

more

Time

(Δευτερα) 16:30 - 20:30(GMT+03:00)

Back to Top
Close