Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Δυτικής Κρήτης

20Νοε17:0022:00Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Δυτικής Κρήτης

Event Details

Το 15ο Π.Τ. Δυτικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στα Χανιά και το Ρέθυμνο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα:

«MY DATA»

Το σεμινάριο  θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 και θα έχει διάρκεια 5 ώρες.

Ώρα έναρξης 17:00.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι o  κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  1. Τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος.
  2. Οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης).
  3. Τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι να προσκομίσουν στο 15ο Π.Τ. Δυτικής Κρήτης με την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2020, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να απαλλαγούν από την υποχρέωση της ταμειακής τακτοποίησης.

Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2020, η αίτηση του δε θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Έντυπο αίτησης διατίθεται από τα γραφεία του 15ου Π.Τ. Δυτικής Κρήτης (Μυλωνογιάννη 15Α & Κριάρη, 2ος όροφος Χανιά – oee15pt@oe-e.gr), αλλά και ηλεκτρονικά (πατήστε εδώ).

Στους συμμετέχοντες θα αποσταλούν ο σχετικός σύνδεσμος και κωδικοί εισόδου στην πλατφόρμα. Λόγω της ηλεκτρονικής φύσης του σεμιναρίου ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

more

Time

(Παρασκευη) 17:00 - 22:00(GMT+02:00)

Back to Top
Close