Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Δυτικής Κρήτης - Ρέθυμνο & Χανιά

17Ιαν(Ιαν 17)00:0018(Ιαν 18)00:00Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Δυτικής Κρήτης - Ρέθυμνο & Χανιά

Event Details

Το 15o Περιφερειακό Τμήμα ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών του και των λογιστών φοροτεχνικών διοργανώνει στο Ρέθυμνο και στα Χανιά σεμινάρια με θέμα:

ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ  ΑΛΛΑΓΕΣ

Εισηγητής:  κ. ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ  –  Εργατολόγος, Συγγραφέας.                   

Χώρος διεξαγωγής:

  • ΧΑΝΙΑ, Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, από τις 09:00-14:00

  • ΡΕΘΥΜΝΟ, ΕΒΕ Ρεθύμνου

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, από τις 17:00- 22:00

Τα σεμινάρια είναι διάρκειας 5 ωρών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι λογιστές φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου ΠΤ, κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 16/01/2020,  αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης.

Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 16/01/2020, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το 15ο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης, Κριάρη & Μυλωνογιάννη Χανιά, από τις 14/01/2020.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 28210-94505.

Έντυπο Αίτησης διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης, αλλά και από τη σχετική ιστοσελίδα του ΟΕΕ (εδώ για Ρέθυμνο και εδώ για Χανιά).

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.

more

Time

17 (Παρασκευη) 00:00 - 18 (Σαββατο) 00:00(GMT+02:00)

Back to Top
Close