Διαδικτυακή Ημερίδα από το Π.Τ. Ν/Α Πελοποννήσου

17Σεπ16:00Διαδικτυακή Ημερίδα από το Π.Τ. Ν/Α Πελοποννήσου

Event Details

Το 11ο Περιφερειακό Τμήμα Ν-Α Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή επιμόρφωση και ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών, διοργανώνει την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 16:00΄ διαδικτυακή ημερίδα, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e:Presence.gov.gr, με θέμα:

«ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ 240 ΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ 420 ΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ»

Ο πρόεδρος του Ο.Ε.Ε. κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας θα απευθύνει χαιρετισμό.

Ο κ. Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών και τα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας θα παρουσιάσουν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα θέματα:

  • Το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών – παροχή 2ης ευκαιρίας.
  • Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις.
  • Τη ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του Ο.Ε.Ε., που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους  υποχρεώσεις μέχρι και το έτος 2021 και οι λογιστές φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας λογιστή φοροτεχνικού έχουν επίσης τα μέλη του Ο.Ε.Ε. και οι λογιστές φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.

Η διαδικτυακή ημερίδα διατίθεται δωρεάν, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e:Presence.gov.gr.

Αίτηση συμμετοχής/εκδήλωση ενδιαφέροντος, με το ονοματεπώνυμό σας και  το θέμα της εκδήλωσης, ηλεκτρονικά στο oee11pt@oe-e.gr

Για την αίτηση συμμετοχής, επιλέξτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2710 233582.

more

Time

(Παρασκευη) 16:00(GMT+03:00)

Back to Top
Close