Σεμινάριο «Λογιστικές Εφαρμογές με βάση τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Ε.Λ.Π.) & την Ισχύουσα Φορολογική Νομοθεσία»-Πάτρα

11Φεβ(Φεβ 11)14:0015(Φεβ 15)21:00Σεμινάριο «Λογιστικές Εφαρμογές με βάση τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Ε.Λ.Π.) & την Ισχύουσα Φορολογική Νομοθεσία»-Πάτρα

Event Details

Το Περιφερειακό Τμήμα Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση – επιμόρφωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών, διοργανώνει στην Πάτρα, επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:

«ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ (Ε.Λ.Π.) ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.»

 Η ύλη είναι προσαρμοσμένη σε νέους πτυχιούχους που στερούνται πρακτικής εφαρμογής.

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 25 ωρών και θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58) από την Δευτέρα 11/02/2019 έως και την Παρασκευή 15/02/2019 και ώρα από 16:00 έως 21:00.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Οικονομολόγος, Καθηγητής Τμ. Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής  ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 07/02/2019, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 07/02/2019, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας (Ζαΐμη 21 4ος όροφος Πάτρα), από τις 31/01/2019 έως τις 07/02/2019.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2610221645.

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας (Ζαΐμη 21 4ος όροφος Πάτρα), αλλά και ηλεκτρονικά πατώντας εδώ.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο ή στο FAX 2610273767 και ηλεκτρονικά στο e-mail: oee10pt@oe-e.gr.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σε ηλεκτρονική μορφή οι σχετικές σημειώσεις του σεμιναρίου και Βεβαίωση Παρακολούθησης.

more

Time

11 (Δευτερα) 14:00 - 15 (Παρασκευη) 21:00

Location

Επιμελητήριο Αχαϊας

Back to Top
Close