Ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη από το Π.Τ. Ανατολικής Στερεάς

13Δεκ16:0018:00Ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη από το Π.Τ. Ανατολικής Στερεάς

Event Details

Το 9ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή επιμόρφωση και ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών-Φοροτεχνικών, διοργανώνει την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 16:00 ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με συμμετοχή της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο εφαρμογής του Νόμου για τη «Ρύθμιση Οφειλών και παροχής 2ης ευκαιρίας» (ν. 4738/2020) με θέμα:

«ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ 240 ΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΚΑΙ 420 ΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ»

Ο κ. Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών και τα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας θα παρουσιάσουν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα θέματα:

  • Το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών – παροχή 2ης ευκαιρίας.
  • Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις.
  • Τη ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του Ο.Ε.Ε., που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους  υποχρεώσεις μέχρι και το έτος 2021 και οι λογιστές-φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας λογιστή-φοροτεχνικού έχουν επίσης τα μέλη του Ο.Ε.Ε. και οι λογιστές-φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.

Μέχρι την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 δεχόμαστε τα ερωτήματα σας στο email: oee9pt@oe-e.gr   ώστε να απαντηθούν άμεσα κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης.

Η Ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη θα φιλοξενηθεί στην πλατφόρμα της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Εύβοιας (Ε.Φ.Ε.Ε.Ε.).

Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορούν χωρίς εγγραφή,  να παρακολουθήσουν ελεύθερα όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη:

https://event.webinarjam.com/go/live/75/qr6orc88sps0sk

more

Time

(Δευτερα) 16:00 - 18:00

Back to Top
Close