ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ 2.0

13Οκτ17:0019:00ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ 2.0

Event Details

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης των μελών, λογιστών – φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των πόρων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικτητας «Ελλάδα 2.0».

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στα Χανιά, στον Χώρο Εκδηλώσεων «Μίκης Θεοδωράκης», όπου  ομιλητές ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του 15ου Π.Τ. ΟΕΕ, Παντελής Πετσετάκης και τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Γεωργακάκης.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε, επίσης, ζωντανά από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube (επιλέξτε εδώ) και από τη σελίδα του ΟΕΕ στο Facebook (επιλέξτε εδώ).

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

 

more

Time

(Πεμπτη) 17:00 - 19:00

Location

Χώρος Εκδηλώσεων "Μίκης Θεοδωράκης"

Ακτή Ενώσεως & Πλατεία Κατεχάκη, Χανιά

Back to Top
Close