Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το 4ο Π.Τ. Κεντροδυτικής Μακεδονίας

23Φεβ11:00Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το 4ο Π.Τ. Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Event Details

Το 4ο ΠΤ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών-Φοροτεχνικών διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα:

«ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ my DATA»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από το 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας & θα έχει διάρκεια 4 ώρες.

Χρόνος διεξαγωγής: Τετάρτη 23/02/2022

Ώρες διεξαγωγής: 16:00 – 20:00

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Νικόλαος Καλαμαράς, Ειδικός Εισηγητής σεμιναρίων- Εσωτερικός Ελεγκτής επιχειρήσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  1. Τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος.
  2. Οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης).
  3. Τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι να προσκομίσουν με e-mail στο 4ο ΠΤ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, με την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 22/02/2022, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να απαλλαγούν από την υποχρέωση της ταμειακής τακτοποίησης.

Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 22/02/22, η αίτηση του δε θα λαμβάνεται υπόψη.

Λήξη υποβολής συμμετοχών, Τετάρτη 23/02/22 και ώρα 11:00 π.μ.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν μόνο ηλεκτρονικά.

Σε όσους εγκριθεί η αίτησή τους, θα σταλεί πρόσκληση από  το ePresence με linkμε το 1ο link θα ενεργοποιήσουν το λογαριασμό τους μέσω των κωδικών τους στο TaxisNetέπειτα θα κατεβάσουν την εφαρμογή του zoom στον υπολογιστή / κινητό τους (εάν δεν την έχουν) και την ημέρα της εκδήλωσης θα μπουν από το 2ο link να παρακολουθήσουν την εκδήλωση με κλειστό μικρόφωνο και κλειστή κάμερα. Σε περίπτωση που θελήσουν να παρέμβουν θα στείλουν μήνυμα στο chat της εφαρμογής.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δεν θα υπάρχει τεχνική υποστήριξη από το ΟΕΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

https://forms.gle/pNsS8ekyRo3dAg8o8

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του 4ου ΠΤ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, στο emailoee4pt@oee.grκαι στο τηλέφωνο 23310 29111, μέχρι την 23/02/22 και ώρα 11:00 π.μ.

more

Time

(Τεταρτη) 11:00

Back to Top
Close