Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου- Σπάρτη

17Νοε10:3015:30Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου- Σπάρτη

Event Details

Το 11o Περιφερειακό Τμήμα ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει  σεμινάριο με θέμα:

«ΕΡΓΑΤΙΚΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ»

  • Μεταβολές της Εργατικής και Ασφαλιστικής Νομοθεσίας σύμφωνα με Ν.4488/2017 – 4554/2018 – Αποφάσεις Υπ. Εργασίας
  • Νέες υποχρεώσεις εργοδοτών στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ – ΝΕΟ Ε8 – ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ – ΝΕΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ για την διευρυμένη έννοια της Εργολαβίας – επισημάνσεις για τα έντυπα Ε5, Ε6 & Ε7 – διοικητικές κυρώσεις για παραβίαση εργατικής νομοθεσίας.
  • Επέκταση υποχρεωτικής εφαρμογής ΣΣΕ – κατώτατος μισθός κλπ.
  • Πρακτικά  θέματα εφαρμογής Εργατικής Νομοθεσίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/11/2018 στην ΣΠΑΡΤΗ

ΑΙΘΟΥΣΑ: «MENELAION  HOTEL» (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 91 ΣΠΑΡΤΗ)

ώρες: 10.30 –15.30  

Εισηγητής  θα  είναι ο  κύριος ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ Ι. ΛΙΑΖΟΣ (Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός)

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 15/11/2018, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 15/11/2018, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Ν/Α ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, από τις 5/11/2018.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2710233582.

Έντυπο αίτησης διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Ν/Α ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΠΛΑΤΕΙΑ  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ  8  ΤΡΙΠΟΛΗ), αλλά και ηλεκτρονικά (πατώντας εδώ).

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.

more

Time

(Σαββατο) 10:30 - 15:30

Location

«MENELAION  HOTEL» 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ  91,  ΣΠΑΡΤΗ

Back to Top
Close