Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Κεντροδυτικής Μακεδονίας- Βέροια & Κατερίνη

19Μαρ(Μαρ 19)15:0020(Μαρ 20)20:00Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Κεντροδυτικής Μακεδονίας- Βέροια & Κατερίνη

Event Details

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών – Φοροτεχνικών διοργανώνει στη Βέροια & στην Κατερίνη, Δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα:

«Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων, όλες οι Αλλαγές στα Νέα Έντυπα Ε3, Ε2, Ε1, Ε9, Ν φορολογικού έτους 2018»

Εισηγητής: κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ – Εισηγητής σεμιναρίων, Εσωτερικός Ελεγκτής Επιχειρήσεων.

Χώρος διεξαγωγής:

  • Βέροια στο Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον», Ν.Π.Ο. Βέροιας-Σκύδρας, Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, από τις 15.00-20.00  &
  • Κατερίνη στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης, Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο «Εκάβη», Πλατεία Δημαρχείου 1, 1ος όροφος, Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, από τις 15.00-20.00.

Τα σεμινάρια είναι διάρκειας 5 ωρών.                                                                               

Προϋπόθεση συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη (Α.Ε.Ι.), που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης (συνδρομή 2019) και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν υποβάλει Υπεύθυνη Δήλωση έτους 2019.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του 4ου Π.Τ. με e-mail, κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι την Κυριακή 17/03/2019, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 17/03/2019, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Τα σεμινάρια διατίθενται δωρεάν.

Για να εκτυπώσετε την αίτηση για Βέροια πατήστε εδώ και για Κατερίνη πατήστε εδώ.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν μόνο στο email:  oee4pt@oe-e.gr

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

more

Time

19 (Τριτη) 15:00 - 20 (Τεταρτη) 20:00

Back to Top
Close