Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Βορειοδυτικής Πελοποννήσου

07Μαι10:0015:00Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Βορειοδυτικής Πελοποννήσου

Event Details

Το 10ο ΠΤ Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση – επιμόρφωση των μελών του και των λογιστών-φοροτεχνικών, διοργανώνει στην Πάτρα, σεμινάριο σε υβριδική μορφή, με θέμα:

«ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ»

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 10 ώρες και θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στη Συνεδριακή αίθουσα του κτιρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου – τ. ΕΛΚΕΠΑ, (Ακτή Δυμαίων και Δημητρίου Υψηλάντου 4ος όροφος) και διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom.

  • Παρασκευή 06/05/2022 και ώρα 16:00 – 21:00. Φορολογία εισοδήματος Φυσικών Προσώπων 2021 – Αλλαγές Φορολογικών εντύπων Ε1, Ε2, Ε3. 
  • Σαββάτο 07/05/2022 και ώρα 10:00 – 15:00. Φορολογία εισοδήματος Νομικών Προσώπων 2021 – Αλλαγές Φορολογικών εντύπων Ε3, Ν.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Νασόπουλος Α. Αντώνιος, Οικονομολόγος MSc  – Φοροτεχνικός, εισηγητής Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών «Master» στο Ε.Κ.Π.Α. και Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ..

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι λογιστές φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας λογιστή φοροτεχνικού έχουν τα μέλη του ΟΕΕ και οι λογιστές φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να αποστείλουν στο e-mail του 10ου  ΠΤ, κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης, αντίγραφο κάρτας ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο βεβαίωσης διακοπής εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, καθώς επίσης και υπεύθυνη δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Η αίτηση συμμετοχής θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο e-mail του 10ου ΠΤ  oee10pt@oe-e.gr από το προσωπικό e-mail του ενδιαφερομένου, το οποίο έχει δηλώσει στο ΟΕΕ, από Παρασκευή 29/04/2022 έως και Τετάρτη 04-05-2022.

Οι συμμετέχοντες, που θα επιλέξουν να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά, θα λάβουν οδηγίες και το σχετικό σύνδεσμο για την είσοδό τους στην πλατφόρμα στην προσωπική ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στην αίθουσα πραγματοποίησης του σεμιναρίου, τηρηθέντων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2610221645.

Για το έντυπο αίτησης παρακαλώ επιλέξτε εδώ.

more

Time

(Σαββατο) 10:00 - 15:00(GMT+03:00)

Back to Top
Close