ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Π.Τ. ΒΟΡΕΙΟΔΥΤ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

04Δεκ16:0021:00ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Π.Τ. ΒΟΡΕΙΟΔΥΤ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Event Details

Το 10ο ΠΤ Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση – επιμόρφωση των μελών του και των λογιστών φοροτεχνικών, διοργανώνει διαδικτυακό ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα:

« ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ MyDATA»

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 5 ώρες και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 04/12/2020 και ώρα 16:0021:00.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι λογιστές φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας λογιστή φοροτεχνικού έχουν τα μέλη του ΟΕΕ και οι λογιστές φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να αποστείλουν στο e-mail του 10ου ΠΤ, κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 01-12-2020, αντίγραφο κάρτας ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο βεβαίωσης διακοπής εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, καθώς επίσης και υπεύθυνη δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 01-12-020, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Η αίτηση συμμετοχής θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο e-mail του 10ου ΠΤ (oee10pt@oe-e.gr) από το προσωπικό e-mail του ενδιαφερομένου, το οποίο έχει δηλώσει στο ΟΕΕ , από τις 25-11-2020 έως τις 01-12-2020.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το σχετικό σύνδεσμο και κωδικούς εισόδου στην πλατφόρμα στην προσωπική ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Λόγω της ηλεκτρονικής φύσης του σεμιναρίου ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2610221645.

Έντυπο αίτησης διατίθεται ηλεκτρονικά (πατώντας εδώ).

more

Time

(Παρασκευη) 16:00 - 21:00

Back to Top
Close