Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Βορειοδυτικής Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας

07Δεκ09:0014:00Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Βορειοδυτικής Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας

Event Details

Το Περιφερειακό Τμήμα Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση – επιμόρφωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών, διοργανώνει στην Πάτρα ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα:

« ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ »

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 5 ωρών και θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στο Ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» (Αγίου Ανδρέου 16) το Σάββατο 07/12/2019 και ώρα από 09:00 έως 14:00. (Προσέλευση ώρα 9:00 έως 9:15).

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: ΣΑΪΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (Γενικός Διευθυντής Φορολογικής Διοίκησης της ΑΑΔΕ)

ΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (Επιχειρησιακό Στέλεχος Ομάδας myDATA Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ – Διεύθυνση Ελέγχων).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 05/12/2019, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 05/12/2019, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας (Ζαΐμη 21 4ος όροφος Πάτρα), από τις 02/12/2019 έως τις 05/12/2019.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2610221645.

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας (Ζαΐμη 21 4ος όροφος Πάτρα), αλλά και ηλεκτρονικά πατώντας εδώ.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο ή  και ηλεκτρονικά στο e-mail: oee10pt@oe-e.gr ή στο fax 2610241184.

more

Time

(Σαββατο) 09:00 - 14:00

Location

Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ

Αγίου Ανδρέου 16

Back to Top
Close