Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Ανατ. Κρήτης

28Ιουν(Ιουν 28)00:0029(Ιουν 29)00:00Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Ανατ. Κρήτης

Event Details

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή επιμόρφωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών, διοργανώνει στο Ηράκλειο επιμορφωτικό σεμινάριο διάρκειας 10 ωρών με θέμα:

«Digital Marketing»

Οι επιμέρους ενότητες που θα αναπτυχθούν είναι:

  • Digital Marketing Strategy
  • Ιστοσελίδες και Εμφάνιση στη Google (SEO)
  • Social Media
  • Facebook / Instagram Ads
  • Google Ads
  • Newsletters και Email Marketing
  • Google Analytics
  • Project Management Tools

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Συνεργατικό Χώρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου «Hub to Business – H2B» (Κορωναίου 14, 3ος όροφος), την Παρασκευή 28/06 16:00 – 21:00 και το Σάββατο 29/06 09:30 – 14:30.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Τζώρτζης Σπύρος, Digital Marketing Manager.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη του ΟΕΕ που έχουν εξοφλήσει τη συνδρομή τους και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεώσει την Επαγγελματική τους Ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) για το έτος 2019. Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού, έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την περίοδο υποβολής των αιτήσεων είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι.

Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στο Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή μετά την υποβολή της αίτησης και μέχρι την Τετάρτη 26/06, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρίσκονται σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά εντός της παραπάνω ημερομηνίας, η αίτησή του δεν θα ληφθεί υπόψη.

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης αλλά και ηλεκτρονικά πατώντας εδώ. Οι Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα τις ώρες 09:00 έως 15:00 (Εθν. Αντιστάσεως 105, Ηράκλειο), με e-mail στη διεύθυνση info@oeetak.gr και με fax στο 2810224595 μέχρι την Τετάρτη 26/06.

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης στο τηλέφωνο 2810223997.

more

Time

28 (Παρασκευη) 00:00 - 29 (Σαββατο) 00:00(GMT+03:00)

Location

Συνεργατικός Χώρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου «Hub to Business – H2B»

Κορωναίου 14, 3ος όροφος

Back to Top
Close