Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Ανατολικής Κρήτης (Άγιος Νικόλαος)

11Ιουν09:3014:30Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Ανατολικής Κρήτης (Άγιος Νικόλαος)

Event Details

Το 14ο  ΠΤ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών-Φοροτεχνικών διοργανώνει δύο σεμινάρια σε Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο με θέμα:

«ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Φ.Ε. 2021 – ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ Ε3, Ν»

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο την Παρασκευή 10/6 και ώρες 16:00 – 21:00, στην αίθουσα «Καστελάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9 – Ηράκλειο) και στον Άγιο Νικόλαο το Σάββατο 11/6 και ώρες 09:30 – 14:30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου (Ι. Κούνδουρου 17 – Άγιος Νικόλαος) & θα έχουν διάρκεια 5 ώρες έκαστο.

Εισηγητής των σεμιναρίων θα είναι ο κ. Νασόπουλος Α. Αντώνιος, Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός, Εισηγητής Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών «Master» στο Ε.Κ.Π.Α. και Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. με κατεύθυνση στην «Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική».

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  1. Τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος.
  2. Οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης).
  3. Τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι να προσκομίσουν στο 14ο ΠΤ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ με την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 06/06/2022, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να απαλλαγούν από την υποχρέωση της ταμειακής τακτοποίησης.

Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τη Δευτέρα 06/06/22, η αίτηση του δε θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Για να εκτυπώσετε την αίτηση για το Ηράκλειο επιλέξτε εδώ και για τον Άγιο Νικόλαο εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του 14ου ΠΤ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Τηλέφωνο  επικοινωνίας: 2810 223997.

more

Time

(Σαββατο) 09:30 - 14:30(GMT+03:00)

Location

Αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου

Ι. Κούνδουρου 17 – Άγιος Νικόλαος

Back to Top
Close