Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Ανατολικής Κρήτης

25Μαι17:0022:00Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Ανατολικής Κρήτης

Event Details

Το 14ο ΠΤ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στο Ηράκλειο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα:

« ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 2020»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης τη Δευτέρα 25 Μαϊου 2020 & θα έχει διάρκεια 5 ώρες.

Ώρα έναρξης 17:00

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Βαγγέλης Μιχελινάκης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός, Συγγραφέας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

1.Τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος.

2.Οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης).

3.Τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι να προσκομίσουν στο 14οΠΤ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ με την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 21 Μαϊου 2020, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να απαλλαγούν από την υποχρέωση της ταμειακής τακτοποίησης.

Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 21 Μαϊου 2020, η αίτηση του δε θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Έντυπο αίτησης διατίθεται από τα γραφεία του 14ουΠ.Τ. Ανατολικής Κρήτης (Εθν. Αντιστάσεως 105, 71306 Ηράκλειο- www.oeetak.gr) αλλά και ηλεκτρονικά πατώντας εδώ.

Στους συμμετέχοντες θα αποσταλούν ο σχετικός σύνδεσμος και κωδικοί εισόδου στην πλατφόρμα. Λόγω της ηλεκτρονικής φύσης του σεμιναρίου ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του 14ου ΠΤ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Τηλέφωνο  επικοινωνίας: 2810 223997.

more

Time

(Δευτερα) 17:00 - 22:00

Back to Top
Close