Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Ανατολικής Στερεάς- Λιβαδειά

15Απρ17:0022:00Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Ανατολικής Στερεάς- Λιβαδειά

Event Details

Το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στη  ΛΙΒΑΔΕΙΑ  Ενημερωτικό Σεμινάριο 5 ωρών με θέμα:

                                        ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ  ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

            ΦΥΣΙΚΩΝ & ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΕΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ.

 Τo πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΕΜΠΟΡΟΒ/ΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, Κουτσοπετάλου 1 Λιβαδειά, την ΔΕΥΤΕΡΑ 15 Απριλίου 2019 και θα έχει διάρκεια 5 ωρών.

Εισηγητής θα  είναι ο κ. ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Λογιστής – Φοροτεχνικός Α΄τάξεως – Μητρώο Εισηγητών Ο.Ε.Ε.

Αναλυτικά η ημέρα και ώρα διεξαγωγής θα έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΠΟ 17:00 ΕΩΣ 22:00

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης (2019) και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν σε  ισχύ την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης 2019) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 12/4/19, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις  12/4/19, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς, Λ. Χαϊνά 75 Χαλκίδα, 2ος όροφος, μέχρι και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 2221080710 (& FAX).

Έντυπο αίτησης διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς, Λ. Χαϊνά 75 Χαλκίδα, αλλά και ηλεκτρονικά πατώντας εδώ.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο, επίσης με FAX στο 2221080710 και oee9pt@oe-e.gr.

more

Time

(Δευτερα) 17:00 - 22:00(GMT+03:00)

Location

Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Βοιωτίας

Κουτσοπετάλου 1 Λιβαδειά

Other Events

Get Directions

Back to Top
Close