Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το ΠΤ Κεντροδυτικής Μακεδονίας

01Ιουν15:0020:00Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το ΠΤ Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Event Details

Το 4ο  ΠΤ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών-Φοροτεχνικών διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα:

«ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ Ε1, Ε2, Ε3 & Ν»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από το 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας & θα έχει διάρκεια 5 ώρες.

Χρόνος διεξαγωγής: Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Ώρες διεξαγωγής: 15:00 έως 20:00

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Νικόλαος Καλαμαράς, Ειδικός Εισηγητής σεμιναρίων, Εσωτερικός Ελεγκτής επιχειρήσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  1. Τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος.
  2. Οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης).
  3. Τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι να προσκομίσουν στο email oee4pt@oe-e.gr, με την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 31 Μαϊου 2023, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να απαλλαγούν από την υποχρέωση της ταμειακής τακτοποίησης.

Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 31 Μαϊου 2023, η αίτηση του δε θα λαμβάνεται υπόψη.

Λήξη υποβολής συμμετοχών, Τετάρτη  31 Μαϊου 2023 και ώρα 13:00μ.μ.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν μόνο ηλεκτρονικά.

Σε όσους έχουν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής, θα τους  σταλεί πρόσκληση την Τετάρτη  31 Μαϊου 2023 έως τις 15:00μ.μ., από το ePresence με linkμε το 1ο link θα ενεργοποιήσουν το λογαριασμό τους μέσω των κωδικών τους στο Taxis Netέπειτα θα κατεβάσουν την εφαρμογή του zoom στον υπολογιστή / κινητό τους (εάν δεν την έχουν) και την ημέρα της εκδήλωσης θα μπουν από το 2ο link να παρακολουθήσουν την εκδήλωση με κλειστό μικρόφωνο και κλειστή κάμερα. Σε περίπτωση που θελήσουν να παρέμβουν θα στείλουν μήνυμα στο chat της εφαρμογής.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δεν θα υπάρχει τεχνική υποστήριξη από το ΟΕΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΤΗΣΤΕ Εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του 4ου ΠΤ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, στο email: oee4pt@oee.grκαι στο τηλέφωνο 23310 29111, μέχρι την 01/06/23 και ώρα 10:00π.μ.

more

Time

(Πεμπτη) 15:00 - 20:00(GMT+03:00)

Back to Top
Close