Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το ΟΕΕ- Αθήνα

19Νοε17:0022:00Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το ΟΕΕ- Αθήνα

Event Details

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (OEE) στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού του Προγράμματος για την κατάρτιση των Μελών του και των Λογιστών-Φοροτεχνικών, διοργανώνει στην Αθήνα ενημερωτικό σεμινάριο πέντε (5) ωρών με θέμα:

«Πώς να διαχειριστώ το άγχος και το χρόνο μου;»

Εισηγήτρια: 

Ζωή Λιόλιου, Coach, Mentor, Trainer, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Τόπος και χρόνος Διεξαγωγής: 

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Αίθουσα Σεμιναρίων, 4ος όροφος, Μητροπόλεως 12-14, Σύνταγμα.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, 17:00 με 22:00

Αριθμός συμμετεχόντων: 50 

Λαμβάνοντας υπόψη τον περιορισμένο αριθμό θέσεων, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μόνο όσοι συνάδελφοι γνωρίζουν ότι θα μπορέσουν να είναι παρόντες σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος ώστε να μη στερήσουν τη συμμετοχή από άλλους συναδέλφους.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη του ΟΕΕ, που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές οφειλές τους προς το ΟΕΕ μέχρι και το έτος 2018 και οι ενεργοί Λογιστές Φοροτεχνικοί (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης 2018). Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την περίοδο υποβολής των αιτήσεων είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται πιο κάτω.

Το σεμινάριο διατίθεται χωρίς κόστος συμμετοχής.

Διαδικασία Αίτησης:

  • Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων. Ως ημερομηνία και ώρα έναρξης υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 14:00. Προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση παρακολούθησης του σεμιναρίου, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα, μέσα από την παρούσα ανακοίνωση εδώ.
  • Λήξη Υποβολής Αιτήσεων. Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η Δευτέρα 12  Νοεμβρίου 2018 και ώρα 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά το συγκεκριμένο χρονικό όριο δε θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής αίτησης.

  • Ενημερωθείτε για τυχόν οφειλές σας με είσοδο σας στις ψηφιακές υπηρεσίες και εξοφλείστε τις το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018. Οι τρόποι τακτοποίησης των οικονομικών οφειλών των Μελών και Λογιστών Φοροτεχνικών αναγράφονται στο site του ΟΕΕ.
  • Τα Μέλη και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν υποβάλλει αίτηση αλλά δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο.
  • Όσοι ανήκουν στην κατηγορία των ανέργων ή μη απασχολουμένων, θα πρέπει:

α. Να συμπληρώσουν υποχρεωτικά το αντίστοιχο πεδίο στην ηλεκτρονική φόρμα της αίτησης συμμετοχής και

β. Μετά την υποβολή της αίτησης και μέχρι 12 Νοεμβρίου 2018 να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του ΟΕΕ (Μητροπόλεως 12-14, 4ος όροφος, γραφείο 47, Αθήνα) αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης και να τα αποστείλουν είτε με fax στο 2132141874 είτε με email στα ktsoumbri@oe-e.grovas@oe-e.grΣτην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 12 Νοεμβρίου 2018, η αίτησή του δε θα λαμβάνεται υπόψη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Τα ονόματα των δικαιούχων παρακολούθησης  του Σεμιναρίου, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ μετά τη λήξη της περιόδου υποβολής αιτήσεων και το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2018.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή αν χρειάζεστε βοήθεια με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, καλέστε στα τηλέφωνα  213 214 1867 και 213 214 1836  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

more

Time

(Δευτερα) 17:00 - 22:00(GMT+02:00)

Location

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Μητροπόλεως 12-14, Σύνταγμα (Αίθουσα Σεμιναρίων, 4ος όροφος)

Other Events

Get Directions

Back to Top
Close