Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το 13ο ΠΤ Ανατολικού Αιγαίου

Το 13ο ΠΤ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών-Φοροτεχνικών διοργανώνει στη Χίο σεμινάριο διάρκειας 5 ωρών με θέμα:

«ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΑΜΟΙΒΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ   ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ  &  ΜΙΣΘΩΤΩΝ  ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΨΗΦΙΑΚΟ ΩΡΑΡΙΟ & ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Μιχαήλ Βουρνού, 2ος όροφος, κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Χίου, (Πολυτεχνείου 1) και θα έχει διάρκεια 5 ώρες.

Χρόνος διεξαγωγής: Πέμπτη 16/02/2023

Ώρες διεξαγωγής: 15:00 – 20:00

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Ραπανάκης Πέτρος, Οικονομολόγος, Πτυχιούχος Α.Β.Σ.Π, Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας  &  ανθρώπινου δυναμικού, εισηγητής , συγγραφέας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  1. Τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος.
  2. Οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης).
  3. Τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι να προσκομίσουν στο 13ο ΠΤ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ με την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 15/02/2023, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να απαλλαγούν από την υποχρέωση της ταμειακής τακτοποίησης.

    Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι την Τετάρτη 15/02/2023, η αίτηση του δε θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν ηλεκτρονικά  mail: oee13pt@oe-e.gr

Για να εκτυπώσετε την αίτηση επιλέξτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του 13ου ΠΤ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (Ελ. Βενιζέλου 6Β, 81100 Μυτιλήνη, oee13pt@oe-e.gr), τηλέφωνο  επικοινωνίας: 22510 25634.