Απόφαση Προδρείου ΟΕΕ

Στη σημερινή συνεδρίαση του Προεδρείου του ΟΕΕ με έκπληξη διαβάσαμε μία ανυπόγραφη ανακοίνωση της παράταξης «Προοδευτικών Οικονομολόγων» που στο σύνολό της προσπαθεί να στοχοποιήσει τη λειτουργία του θεσμικού οργάνου του Φορέα μας με ανυπόστατα ψεύδη.

Εμπλέκοντας σε αυτές τις ψευδείς αναφορές και δήθεν ενημέρωση του Προέδρου και της Κεντρικής Διοίκησης του ΟΕΕ, με δήθεν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του 16ου ΠΤ ΟΕΕ Ιονίων Νήσων, όταν η απόφαση αυτή ήταν των τεσσάρων παρόντων εκ των επτά μελών του ΔΣ.

Το Προεδρείο της Κ.Δ. του ΟΕΕ καταδικάζει τον μικροκομματισμό και τους ανυπόστατους και πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς τέτοιων ανακοινώσεων που αφορούν στη λειτουργία του Προεδρείου.

Είναι δε απορίας άξιο ότι για δεύτερη φορά που προκηρύσσονται εκλογές στο Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων δίνεται η  αφορμή για τον καιροσκοπισμό με τέτοιες ανακοινώσεις από την παράταξη των «Προοδευτικών Οικονομολόγων» και μάλιστα για μια ιδιωτική υπόθεση που έχει κριθεί από τη δικαιοσύνη πριν τη διενέργεια των εκλογών της 15/12/2019.

Δε θα τους ακολουθήσουμε σε αυτόν τον ολισθηρό κατήφορο που δείχνει την απόγνωσή τους.

Εμείς θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό σε όλους τους Συναδέλφους μας, οικονομολόγους και λογιστές – φοροτεχνικούς, την καθημερινή προσπάθεια για την αποτελεσματική εκπροσώπηση του ΟΕΕ ως επιστημονικού συμβούλου της Πολιτείας και άξιου εκπροσώπου των μελών του.