Ανακοίνωση για τη Λειτουργία της Κεντρικής Υπηρεσίας λόγω των Μέτρων Διασποράς του Κορωνοϊού

Σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, για τα μέτρα και τις ρυθμίσεις στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, η εξυπηρέτηση του κοινού από την Κεντρική Υπηρεσία του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, θα γίνεται ΜΟΝΟ κατόπιν ραντεβού καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. μέχρι νεωτέρας. Οι πολίτες για την εξυπηρέτησή τους, μπορούν να κανονίζουν τα ραντεβού, μετά από επικοινωνία τους στα παρακάτω τηλέφωνα ή διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Τμήμα Οργάνωσης Μελών & Λογιστών – Φοροτεχνικών: τηλ. 2132141825 ή hdmitrwo@oe-e.gr.
  2. Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών – Συνδρομές Μελών: τηλ. 2132141844 ή 2132141845 ή syndromes@oe-e.gr.

Για λόγους προστασίας της υγείας, τόσο των εξυπηρετούμενων πολιτών όσο και των υπαλλήλων της υπηρεσίας, οι πολίτες που προσέρχονται σε προγραμματισμένο ραντεβού, θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν μάσκα, που θα έχουν προμηθευτεί οι ίδιοι, καθώς και να τηρούν τη συνιστώμενη, από τις υγειονομικές αρχές, ελάχιστη απόσταση του 1,5 μέτρου.

Για την εγγραφή νέων μελών και για τη χορήγηση της άδειας Β’ Τάξης στους λογιστές, ισχύουν οι διαδικασίες που περιγράφονται στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ (πατήστε εδώ για την εγγραφή νέων μελών και εδώ για τη Β’ Τάξη).

Για επικοινωνία με τις Υπηρεσίες μας ισχύουν τα τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ (πατήστε εδώ).