ΟΕΕ: Παράταση ισχύος του μνημονίου με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Στην παράταση της ισχύος του μνημονίου, που είχαν υπογράψει μεταξύ τους για πρώτη φορά το 2015, για ακόμα δύο έτη, συμφώνησαν η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Κατά τη συνάντηση, που είχαν ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας, εκφράστηκε η κοινή ικανοποίηση για τη μέχρι σήμερα συνεργασία, η οποία χαρακτηρίστηκε από αμφότερες τις πλευρές ως άριστη και αποτελεσματική.

Υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας, που θα ισχύει έως το τέλος του 2021, λογιστές – φοροτεχνικοί και μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου, προσφέρουν δωρεάν τις συμβουλευτικές υπηρεσίες τους στους κατόχους του κοινωνικού δελτίου του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ήδη σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας έχει δεχθεί βοήθεια μέσω αυτής της συνεργασίας. Τέλος, συμφώνησαν σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης που θα περιλαμβάνει τη διοργάνωση εκδηλώσεων για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.