Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το Π.Τ. Θράκης

Το 1ο Περιφερειακό Τμήμα Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα:

«Οι Αλλαγές στους Όρους Εργασίας των Μισθωτών με τις Τελευταίες Τροποποιήσεις»

Το σεμινάριο θα είναι διάρκειας τεσσάρων (4) ωρών και θα πραγματοποιηθεί:

  • Στην Αλεξανδρούπολη, στο Επιμελητήριο Έβρου (Λ. Δημοκρατίας 307) την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρες 17:00-21:00.
  • Στην Ξάνθη, στο Επιμελητήριο Ξάνθης (Βασ. Κωνσταντίνου 1) το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρες 10:00-14:00.

Εισηγητής: Ραπανάκης Πέτρος, Οικονομολόγος, Πτυχιούχος Α.Β.Σ.Π,  Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας & ανθρώπινου δυναμικού, εισηγητής, συγγραφέας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος 2019 και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Για να εκτυπώσετε την αίτηση πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2531023035.