Συμφωνία του ΟΕΕ με τη Eurobank για την προμήθεια μηχανημάτων (POS) για τα μέλη του και τους λογιστές – φοροτεχνικούς | KΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: 31 Ιουλίου 2017

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας προχώρησε σε συμφωνία με την τράπεζα Eurobank, μετά από έρευνα αγοράς που διενήργησε μεταξύ των συστημικών τραπεζών της χώρας μας, για τη συλλογή προσφορών σχετικά με την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση μηχανημάτων υποδοχής πιστωτικών καρτών (POS) με ευνοϊκότερους όρους για τα μέλη του και τους λογιστές – φοροτεχνικούς.

Δικαιούχοι της προσφοράς είναι:

Οι επιτηδευματίες, μέλη του ΟΕΕ οι οποίοι είναι οικονομικά ενήμεροι & οι ενεργοί λογιστές – φοροτεχνικοί, οι οποίοι έχουν υποβάλει την προβλεπόμενη ΥΔ από τον Ν. 4093/2012 για το έτος 2017, επιδεικνύοντας στα κατά τόπους υποκαταστήματα της Eurobank και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου την επαγγελματική τους ταυτότητα ή την ταυτότητα μέλους του ΟΕΕ.

Το ΟΕΕ προχώρησε στη συγκεκριμένη συμφωνία ικανοποιώντας χιλιάδες αιτήματα ελεύθερων επαγγελματιών, μελών του και λογιστών – φοροτεχνικών, για ευνοϊκότερους όρους προμήθειας των μηχανημάτων POS, καθώς πλέον ρευστότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ουσιαστικά δεν υπάρχει.

Αναλυτικά τους όρους της συμφωνίας προς όφελος των μελών και των λογιστών – φοροτεχνικών θα τους βρείτε στην επισυναπτόμενη προσφορά της τράπεζας.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά.

Καταληκτική ημερομηνία προσφοράς: 31 Ιουλίου 2017