ΟΕΕ: Συνάντηση Προεδρείου με Αντιπρόεδρο ΝΔ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016, στα γραφεία της ΝΔ, η πρώτη συνάντηση του προεδρείου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, στο πλαίσιο της διαβούλευσης, που ξεκίνησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους θεσμικούς φορείς, για την κατάρτιση του προγράμματος της ΝΔ.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Προεδρείου του ΟΕΕ παρουσίασαν τις θέσεις του Φορέα για τα τρέχοντα θέματα, όπως το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό, το νέο Αναπτυξιακό νόμο, καθώς και την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών αδειοδότησης και μείωσης της γραφειοκρατίας.

Διαφάνηκε και από τις δυο πλευρές, της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του ΟΕΕ (που αποτελεί θεσμικό σύμβουλο της πολιτείας για τα θέματα της οικονομίας), η διάθεση για συνέχιση της ανταλλαγής απόψεων με κατάθεση συγκεκριμένων και εφικτών προτάσεων, προς όφελος της οικονομίας και των πολιτών.

Θεωρούμε ότι η πρώτη αυτή συνάντηση θα αποτελέσει την αρχή μιας ειλικρινούς και επωφελούς συζήτησης με μοναδικό σκοπό τη δόμηση ενός σταθερού και υγιούς παραγωγικού μοντέλου. Συζήτηση, που έχουμε αποδείξει ότι επιθυμούμε να έχουμε με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου.