32 χρόνια ΟΕΕ: τιμώντας τους Προέδρους του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Σε μια εκδήλωση με ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος έκοψε την πίτα του για τον νέο χρόνο. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους διατελέσαντες από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Προέδρους και μέλη των Κεντρικών Διοικήσεων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 32 χρόνων λειτουργίας του ΟΕΕ, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους διατελέσαντες Προέδρους που στήριξαν και κατάφεραν σε δύσκολες περιόδους να κρατήσουν όρθιο και δυνατό το Φορέα των οικονομολόγων.

Ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας, αναφέρθηκε στις δράσεις και στο έργο των Προέδρων, αναγνωρίζοντας τη συμβολή και προσπάθειά τους στην ενίσχυση του θεσμικού ρόλου του Επιμελητηρίου ως οικονομικού συμβούλου της πολιτείας και εκπροσώπου των Ελλήνων οικονομολόγων.

Ο κ. Κόλλιας κάλεσε όλα τα διατελέσαντα μέλη των Κεντρικών Διοικήσεων να συμπορευθούν και να συνδράμουν στη προσπάθεια για την προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των μελών του ΟΕΕ στις μεγάλες κοινωνικές και κλαδικές προκλήσεις που βιώνει ο επιστημονικός φορέας σήμερα.

Σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια Πρόεδροι και μέλη των Κεντρικών Διοικήσεων, θυμήθηκαν στιγμές από τη θητεία τους και χαιρέτισαν την πρωτοβουλία της σημερινής Διοίκησης για την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.