Συμμετοχή του Ο.Ε.Ε. στην 80η Δ.Ε.Θ.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, στηρίζοντας το θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά με περίπτερο (περίπτερο 15, stand 58), τα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 13:00, από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Στο περίπτερο, θα παρουσιαστούν οι νέες υπηρεσίες διαχείρισης επιστημονικού υλικού οικονομολογικού ενδιαφέροντος βάσει του οποίου εκσυγχρονίζεται η λειτουργία του Ο.Ε.Ε, αναβαθμίζεται το επίπεδο παροχής υπηρεσιών του προς τα μέλη του, ενισχύονται οι εποπτικοί του μηχανισμοί, εξοικονομούνται πόροι, αποθηκεύεται επιστημονική γνώση και διατίθεται δωρεάν σε όλους τους δυνητικούς ενδιαφερόμενους.

Την ίδια ημέρα, Σαββάτο 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:30 το μεσημέρι, διοργανώνει Ημερίδα εντός του χώρου της ΔΕΘ (περίπτερο 8 Συνεδριακό Κέντρο «Ν. ΓΕΡΜΑΝΟΣ» αίθουσα Β), με θέμα: «3ο Μνημόνιο Ευκαιρίες, Προκλήσεις και Αδιέξοδα» με ομιλητές τους κ.κ:

1. Παναγιώτη Λιαργκόβα, Συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή – Αναπληρωτή Καθηγητή Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

2. Διονύση Χιόνη, Καθηγητή Οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

3. Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου, Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας και τέως αντιπρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

4. Κωνσταντίνο Κόλλια, Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Νεκτάριος Νώτης.

Η Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σας καλεί να επισκεφτείτε το περίπτερο και να παρευρεθείτε στην Ημερίδα, να ενημερωθείτε, να συζητήσουμε και να προμηθευτείτε τις ειδικές εκδόσεις του.