Newsletter 12

Αγαπητοί συνάδελφοι οικονομολόγοι, συνεχίζοντας την προσπάθειά μας στον τομέα της ενημέρωσής σας, σας αποστέλλουμε το 12ο τεύχος του Newsletter.

Σε αυτό το τεύχος παρουσιάζουμε:

  • Τις παρεμβάσεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, για τις φορολογικές δηλώσεις.
  • Tη συνάντηση του Πρόεδρου και των μελών του Προεδρείου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.
  • Την εκπροσώπηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής σχετικά με το σχέδιο Νόμου για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.
  • Λεπτομέρειες σχετικά με το Διεθνές Συνέδριο που πρόκειται να διοργανώσει το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, σε συνεργασία με το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
  • Την πρωτοβουλία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για προσφορά προνομιακών πακέτων ασφάλισης για τους λογιστές-φοροτεχνικούς.
  • Τη σύσταση 4 θεματικών επιτροπώνγια το οικονομολογικό επάγγελμα από την Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, συνεχίζοντας σταθερά την υλοποίηση του Προγραμματισμού Δράσης της για την περίοδο 2014-2016.

Φιλικά,
Κωνσταντίνος Β. Κόλλιας

Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το newsletter.