Ειδικό γραφείο για το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος στο Γενικό Λογιστήριο

Τη βοήθεια και συνδρομή του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος περιμένει και ζητά επί της ουσίας το Υπουργείο Οικονομικών, για τη διαχείριση των δύσκολων προβλημάτων στα θέματα της οικονομίας.

Όπως ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, ο οποίος συμμετείχε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Διοίκησης του Επιμελητηρίου, έχει ήδη συσταθεί ειδικό γραφείο για το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Το γραφείο θα λειτουργεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, που εδρεύει ο Κύριος Μάρδας. Στόχος είναι αυτό να χρησιμοποιείται από τη Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για την κατάθεση σχετικών προτάσεων για την οικονομία.

Όπως είπε ο κύριος Μάρδας στα μέλη της Κεντρικής Διοίκησης του Επιμελητηρίου, η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην πλήρη ανάδειξη – από πλευράς πολιτείας – του πραγματικού ρόλου του Επιμελητηρίου, ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της κυβέρνησης στα θέματα της οικονομίας.

Και οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν για στενότερη συνεργασία στα θέματα, που απασχολούν τόσο την πολιτεία, όσο και τους οικονομολόγους και φοροτεχνικούς.