Στη διεύρυνση του ρόλου του Οικονομικού Επιμελητηρίου συμφώνησαν ο Γενικός Γραμματέας του Κ.Κ.Ε και το Προεδρείο της Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε.

Ανεπίτρεπτο χαρακτήρισε το γεγονός της μη κλήσης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος σε διαβουλεύσεις για θέματα και νομοσχέδια οικονομικού περιεχομένου, ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε το πρωί στα γραφεία του κόμματος, στον Περισσό, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνο Κόλλια, το Β’ αντιπρόεδρο, Ζώη Κολιό, το Γενικό Γραμματέα, Παναγιώτη Αλαμάνο και το μέλος της Κεντρικής Διοίκησης, Χρήστο Αγγελόπουλο.

Ο κύριος Κουτσούμπας, που εκπροσώπησε το Κ.Κ.Ε. μαζί με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υπεύθυνο οικονομίας του κόμματος, Μάκη Παπαδόπουλο, αναφέρθηκε και στο γεγονός της διακοπής της χρηματοδότησης του Ο.Ε.Ε. από τον κρατικό προϋπολογισμό, λέγοντας πως είναι απαράδεκτο.

Οι εκπρόσωποι του επιμελητηρίου, από την πλευρά τους, παρουσίασαν στον επικεφαλής του Κ.Κ.Ε. το σχεδιασμό δράσεων για το επόμενο διάστημα.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα πραγματοποιούν τακτικές ενημερωτικές συναντήσεις.