Το ΟΕΕ είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα προσφοράς-ζήτησης εργασίας, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει εκατέρωθεν τα μέλη και τους λογιστές- φοροτεχνικούς, που είναι εγγεγγραμένοι στο ΟΕΕ και τους εργοδότες που αναζητούν εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό. 

Μέσα από το σύνδεσμο joboffer.oe-e.gr μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας ως εργοδότης και να αναρτήσετε αγγελίες εργασίας σε μία διευρημένη λίστα από κατηγορίες επαγγελμάτων, όπως λογιστής- φοροτεχνικός, βοηθός λογιστή, σύμβουλος επενδύσεων κτλ., ώστε να λάβετε αιτήσεις από υποψήφιους, απόφοιτους ή τελειόφοιτους οικονομικών σχολών.

Αφού πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και εγκριθεί το προφίλ σας ως εργοδότης, τότε μπορείτε να δημοσιεύσετε αγγελίες με βάση τις ανάγκες σας σε ανθρώπινο δυναμικό και να λάβετε άμεσα αιτήσεις για τη θέση εργασίας που είναι διαθέσιμη στην εταιρεία σας.

Για διευκρινήσεις ή περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα προσφοράς-ζήτησης εργασίας, μπορείτε να απευθυνθείτε με email στο joboffer@oe-e.gr .

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας πάντα στην υπηρεσία των οικονομολόγων και λογιστών-φοροτεχνικών.